Avisos
Actualment sense incidencies

lunes, 17 de septiembre de 2018

Presentació de Vestits Festers


El dissabte 15 de setembre, com cada any, des de fa un temps fins a hui al Palau dels Esports, ha estat la nit esperada pels Càrrecs i Filaes per presentar-nos els vestits que lluiran en els dies grans de les nostres Festes de Moros i Cristians.
L’escenari ha estat confeccionat amb les idees aportades per la Junta Electa junt a la empresa organitzadora de l’advent, decidint que tot fora el més elegant i senzill possible dins de tota la vistositat i imaginació que se li puguera donar amb les llums i el poc atretzo que poguera estar damunt de l’escenari. Línees senzilles, blanques i amb tocs de monstera verda i tres elements gegants als voltant dels quals s’ha organitzat la resta de l’espectacle. La col·laboració de la empresa Hermanos Guerola de Palma de Gandia amb els elements corporis , així com l’ajuda dels vocals que s’han involucrat en l’organització a tingut, al final un brillant espectacle, tal i com es mereix la nostra Festa.
L’espectacle ha començat amb l’actuació del ballet d´Alicia Montava de Cocentaina, que ens ha oferit dos magnífiques actuacions: dracs i foc.
La projecció del vídeo ha donat pas a la presentació dels tres presentadors que han creuat la passarel·la acompanyats per una banda de música, interpretant un pasdoble dianer. Pepe Ripoll de Corsaris, Jaume Borja de Malvins i JR Palencia de Tuareg ens han acompanyant durant tot l’espectacle, donant un perfecte caliu a tot el que anava passant.
El minut de silenci en honor dels festers que han faltat amb música en directe de Carmen Morales, Anna Falgás, Luís Alvado i la veu de Ximo Morales, han posat un punt d’inflicció i recolliment a l’acte.
Les Filaes han pres el protagonisme, passant una a una per la passarel·la mostrant-nos els vestits que van a lluir, i a punt d’acabar l’espectacle, el moment més emocionant, els Càrrecs han pujat a l’escenari mostrant-nos els espectaculars vestits que s’han confeccionat per l’ocasió: Encarna Plaza, la Banderera Mora de la Federació; Andrea Iborra, la Cristiana. Pel bàndol moro de la Filà Berebers, el banderer Pere Blázquez, l’ambaixadora, Rosa Cano i el Rei Moro, Pedro J. Parra. Pel bàndol cristià: Mariángeles Rostoll com banderera, Pedro Ortiz com Ambaixador i Maria Lloret, Reina Cristiana; tots tres de Cristians d´Altaia. I com no, els nostres Alferes: Alejandro Calderón de Cora d´Algar i Irene Ballester de Carteia.
L’escenari s’ha omplit de color i teixits de tantes textures com totes les que pogueres omplir la retina del més de 2000 espectadors que han omplit el Palau dels Esports.
Com no, agrair als vocals i presidents que s’han encarregat de la coordinació de l’acte: Laura de Sarraïns, Maite Serrat de Malvins, Esther Sanchís de Templaris, Vanessa Poquet de Corsaris, Wini de Contrabandistes, Carmen Morales de Cora d´Algar, Jose Maria Parra de Berebers, Rosario i  Tere de Mitja Lluna, així com els encarregats de l’escenari per col·locar a tots els festers al seu lloc: Mireia Domenech de Malvins, Mireia Talero de Maseros i Luis Alvado de Sarraïns; moltissimes gràcies per tota la vostra col·laboració, per tantes reunions i assajos perquè tot sortira com deu.
L’ajuda  de tots els festers i de l’ajuntament ha fet que un any més l’acte emblemàtic de les nostres festes de Moros i Cristians, tinguera tot el que es mereix.

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

EMISSIÓ EN DIRECTE