Avisos
Actualment sense incidencies

domingo, 4 de octubre de 2015

Museu FesterEn aquestes vitrines podran vorer més d’un centenar de vestits, cedits pels seus propietaris, que han format part dels protagonistes de la nostra Festa de Moros i Cristians en Honor del nostre Sant Patró, Sant Blai

Zona 1 - Passadís: Col·lecció dels originals dels car- tells de Festes, tant d’autors novells com a consagrats: Azorín, Cuadrado, Marc Abel, Schlotter, Gil Martin.

Zona 2
- Pre-sala: Vitrines amb els regals de l’Associació de Moros i Cristians, així com a vestits de Càrrecs Moros i Cristians. Imatge de Sant Blai i patró de la Festa.

Zona 3
- Museu. En les distintes vitrines podrà gaudir dels vestits dels distints Càrrecs Festers: Reis, Ambaixadors, Abanderats i Alferes. A més d’una col·lecció pictòrica donada a lla Federació.

Vàries maquetes dels Castells de les Ambaixades i Altea; i un apartat dedicat als elements de la Festa: Arcabussos i les banderes i penons de les Filaes que formen part de la nostra Festa.

Això no és més que un menut exemple de tot el que veure i viure als carrers d ‘Altea, durant les Festes de Moros i Cristians, al 4t cap de setmana de setembre.

Música, color, olor de pólvora, estendards... una recreació història que porta a Altea als seus orígens, celebrant la Reconquesta de la Vila.Horaris
Dilluns a divendres, Excepte festius
10.30h a 13.30h i de 17.00h a 21.00h.

Entrada lliure


EMISSIÓ EN DIRECTE