Avisos
Actualment sense incidencies

domingo, 4 de octubre de 2015

Saluda President

Abans de res, agrair-vos a tots els Festers/es la vostra confiança mostrada, reelegint-nos de nou per poder treballar per vosaltres i per la nostra Festa.


La Junta Electa teníem i seguim tenint un únic fi comú: FER LA NOSTRA FESTA DE MOROS I CRISTIANS MÉS GRAN SI CAL, DONAR-LA A CONÈIXER i QUE OCUPE EL LLOC QUE ES MEREIX.


2020 i 2021 s’han convertit en un malson difícils d’oblidar. Confinament, tancats entre quatre parets, sense poder abraçar, ajuntar-nos amb el nostres familiars i amics; uns anys on la difícil situació que sens va presentar en abril (encara que prematura, encertada) de suspendre les festes va ser un poal d’aigua freda, però tenim que fer-nos servir d’aquesta ensenyança, ser més forts i apreciar a qui tenim al costat, amb virtuts i defectes; no refiar-nos del qui parla molt i diu poc, i fer-nos valdre. La vida és el més valuós que tenim. Gràcies per la vostra comprensió en aqueix moment. Hem eixit endavant i sempre, mentres quede un alè, sempre estarem ací, per la Festa, per la Vida i per Altea. 


Dins de tots aquest malsons, per fi hem aconseguit que les nostres festes siguen declarades Bé d´Interés Turístic de la CV, i en complau agrair a tots els que heu participat d´aquest projecte, aportant documentació i donant el vostre recolzament, per poder portar-ho endavant.


Festers/es, setembre enceta la tardor amb Festa. La unió fa la força; la força, poble; el poble, vida; i així és com tenim que seguir sempre endavant. No fem cas d’eixes paraules que intenten desunir, distanciar, trencar i abolir; sinó tot el contrari, que tot això ens faja més forts i lluitem per la veritat que és present i futur.


Setembre està ací, i feu-me cas, esta vegada més que mai: Alteans/es, Festers/es; eixiu al carrer, ompliu balcons i orneu-los, gaudiu de la feina que fem per vosaltres, feu vostra Altea i ompliu-la de Festa; cada racó, cada cantó, cada carrer, tota!


Festers/es: Avant la Festa i visca la Festa!


VICENT LLORET LOPEZ

President FMMICC Sant Blai

EMISSIÓ EN DIRECTE