Avisos
Actualment sense incidencies

sábado, 8 de septiembre de 2018

Concert música festera



Un any més l’ajuntament d´Altea, Palau Altea Centre d´Arts, la Societat Filharmònica Alteanense i la Societat Recreativa Musical d´Altea; han col·laborat estretament amb la Federació de Moros i Cristians Sant Blai per oferir-nos con grandiós concert de Música Festera. Amb la presència de l´Alcalde, Jaume Llinares, el Jutge de Pau Lluís Soler, així com el membres de la Junta Electa de la Federació, el President de la Confraria del Stm. Crist del Sagrari, el delegat d´Àrea d´Undef el calpí Vicent Ivars, Càrrecs Festers, així com la gran quantitat d’alteans i alteanes, festers i familiars dels Càrrecs; hem gaudit d’unextraordinari concert amb Marxes Mores i Cristianes, així com pasdobles. 

Agrair la presència a Palau Altea de Verònica López, Directora General de Justícia; i que ens hagin acompanyat el Capità Cristià de Callosa d´En Sarrià de la filà Navarros, Gaspar Brell i el President de Moros i Cristians de Dènia, Rafa Cheli, junt a membres de la seua Filà; així com també els expresidents/es de l´Associació Sant Blai.

Peces com Berebers d´Altea, Paqui la Rellotgera i Cristians d´Altaia, del Mestre J.F. Ripoll Martins; Cora d´Algar de Rafael Talens Telló i l’estrena de Irene, dedicada a l´Alferes Cristiana Carteia 2018 de J. Mas Mataix han sorprès un any més als espectadors. La coral formada per tots els membres de la Filà Cristians d´Altaia van tornar a posar a l’escenari la peça que va compondre Jimmy per a la seua darrera alferecia. Les sorpreses han continuat amb una última peça composta per el Mestre J.F. Ripoll per als tres càrrecs d´Altaia.

Cal afegir que el músic alteà i membre de la Filà Tuareg, Guillem Ronda Vidal va tornar a agafar la batuta per a dirigir dos de les peces del concert; un jove estudiant a Albacete que va tornar a delitar al públic.

I com no, acabar el concert amb la unió de les dos bandes per interpretar el nostre “Ida y Vuelta” que s’ha convertit en part indispensable de les nostres celebracions. 

La Junta vos agraeix a tots i cadascú dels que heu estat ahirecolzant l’acte, i omplint Palau Altea, com poques voltes s’ha vist. Sou grans!!!

EL programa ha estat els següent

Primera part.
SOCIETAT RECREATIVA MUSICAL D’ALTEA LA VELLA
Director: Andrés Colomina i Bernabeu
Daniel Juan (pasdoble)
José Mª Ferrero Pastor
Paqui la Rellotgera (marxa cristiana)
Jaume F. Ripoll Martins
Cora d'Algar (marxa mora)
Rafael Talens Pelló
Irene (marxa cristiana) ESTRENA ABSOLUTA
Miguel Ángel Mas Mataix
Als Moros Vells (marxa mora)
Jaume F. Ripoll Martins
Segona part
SOCIETAT FILHARMÒNICA ALTEANENSE
Director: Jaume F. Ripoll Martins
Encuentros (pasdoble)
José Rafael Pascual Vilaplana
Alhakem (marxa mora) Dirigida per Guillem RondaVidal
Ignacio Sánchez Navarro
Almogàver contestà (marxa cristiana) Dirigida per Guillem Ronda Vidal
José V. Egea Insa
Berebers d'Altea (marxa mora)
Jaume F. Ripoll Martins
Cristians d'Altaia (marxa cristiana)
Jaume F. Ripoll Martins

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

EMISSIÓ EN DIRECTE