Avisos
Actualment sense incidencies

viernes, 25 de mayo de 2018

Reunio polvora UNDEF

La Unió Nacional d'Entitats Festeres (*UNDEF), es va reunir fa uns dies a Benidorm, per a informar de les noves normatives especialment de l'ús de pólvora, per a les festes de Moros i Cristians que se celebren en tot el territori nacional.
En aquesta reunió en el qual van assistir entitats festeres de l'Àrea 5 (Benidorm, la Vila Joiosa, Altea, Callosa, Calp, Benissa, Moraira, Pego, Dénia i Javea) es va parlar del nou sistema de repartiment de la pólvora, l'obligació d'efectuar un curs, als quals porten menys de dos anys disparant, així com de les assegurances que s'havien contractat per al col·lectiu.
En la reunió van assistir per a informar de tot açò, es va comptar amb Rafael Pérez García (Assessor de Pólvora), Eloy Domenech Pastor (Vice-Tresorer), Vicente Ivars Llorca (Delegat de l'Àrea 5) i Ernesto Verdú Alcaraz (President de l'Associació de Moros i Cristians de Benidorm).
La UNDEF, agrupa sota el seu paraigua prop de 76 associacions de Moros i Cristians, amb un col·lectiu de festers que supera els 65.000 associats.

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

EMISSIÓ EN DIRECTE