Avisos
Actualment sense incidencies

viernes, 15 de septiembre de 2017

campanya “No és No – Tinguem la Festa en Pau”

A portes dels dies centrals de Festes, la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez; el regidor de Festes, Vicent Ripoll i la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, representada pel seu president, Vicent Lloret, i el vicepresident, Vicent Devesa, han presentat una edició més la campanya “No és No – Tinguem la Festa en Pau”. Una campanya que té per objecte evitar qualsevol tipus d’assetjament.
“Un any més hem posat en marxa aquesta campanya perquè pensem que en festes i, per suposat al llarg de tot l’any, és important tenir sensibilitat i cura dels fets davant les dones”; ha explicat l’edil de Festes i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll.
Per la seua banda, l’edil d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha oferit els detalls de l’acció, “pensem que és important ser conscients que cadascun  decideix sobre el seu cos, el respecte és importantíssim i el fet d’estar en festes no eximeix ningú de responsabilitats. És un moment de diversió però no s’ha d’oblidar que el respecte cap als altres ha d’estar sempre present”.
Com ha recordat la responsable d’Igualtat, hi ha diversos telèfons als quals es pot telefonar en cas de patir o presenciar qualsevol tipus d’agressió o escena incorrecta. El telèfon de la Policia Local, 965845511; el telèfon d’Emergències que és el 112; el telèfon de la Guàrdia Civil, 965840525 i el telèfon d’atenció a víctimes de violència de gènere, el 016 que és confidencial, gratuït i no deixa empremta en la factura.
“Mai ningú pot obligar a una persona a fer alguna cosa que ella no vulga, això sempre ha d’estar present en festes i al llarg de tot l’any”, ha sentenciat Vicenta Pérez.
Ha conclòs el torn d’intervencions Vicent Lloret, president de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea, que compta amb més d’un miler de festers, que durant aquestos dies participaran activament de les Festes Patronals. Lloret ha agraït als regidors de Festes i Igualtat haver convidat a la Federació a participar de la campanya, alhora que ha declarat, “com a éssers humans cal respectar, i encara que en aquestos dies de festa s’inhibeix una mica més del que és habitual i es fan i diuen coses que al llarg de l’any no es solen fer, cal pensar abans d’actuar i com diu la frase si ho fem així tindrem unes festes en pau’’.
Cada ‘’filà’’ tindrà al seu local un cartell informatiu de la campanya amb el propòsit que tots tinguen a la seua disposició els telèfons d’intervenció i també des de les àrees implicades es repartiran xapes identificatives de la campanya entre els festers.

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

EMISSIÓ EN DIRECTE