Avisos
Actualment sense incidencies

lunes, 22 de agosto de 2016

Col·laboració IMED 2016

Les Festes d'Altea tindran cobertura sanitària de IMED Levante
L' Associació de Moros i Cristians Sant Blai d' Altea i l' Hospital IMED Levante de Benidorm firmen per segon any consecutiu un conveni pel qual el centre mèdic privat prestará assistència sanitària  i servei d' ambulància als festers  durant la cel.lebració de les festes de moros i cristians que es cel.lebraran entre el 23 de septembre i el 2 d' octubre.
El president de l' Associació Sant Blai d' Altea, Pepe Alvado, i el director-gerente de l' Hospital IMED Levante de Benidorm, Luis Cuenca, han destacat que la col.laboració entre ambdós entitats té com a finalitat oferir millor servei sanitari a tots els festers d' Altea. Les dos entitats s' han alegrat del bon funcionamient que va tindre el servei prestat l' any anterior i de poder tindre la possibilitat de renovar esta col.laboració.
A més d'oferir atenció mèdica en el centre, l' hospital IMED Levante enviarà una ambulància fins Altea per cobrir diferents actes de les festes com les 24h de futbol sala, la presentació de vestits, la sopa de càrrecs i les ambaixades i entrades.

EMISSIÓ EN DIRECTE