Avisos
Actualment sense incidencies

martes, 2 de febrero de 2016

MIG ANY

El cap de setmana del 29 al 31 de gener hem pogut gaudir d'un gran mig any grandiós. Moltíssimes persones i festers s'han volcat amb la fest dels Moros i Cristians, i hem pogut comprobar una gran afluència de gent a tots els actes.
El Mig Any va començar el divendres amb la presentació al Palau Altea, dels nous càrrecs festers 2016. Moltíssims festers van voler acompanyar al seu nombrament i plenarem de gom a gom el recinte.
El dissabte gaudirem del Concurs d'Ambaixades Infantils i de la Globotà, acte que s'inaugurà enguany. Per la vesprà assistírem a la romeria i missa en honor a Sant Blai, així com a la bendició dels rollets.
Així mateix, el diumenge assistírem pel matí a les Boqueres, per acompanyar als nostres majors acompanyats de la Bandeta Jove d'Altea. Seguidament, tinguérem les entraetes infantils del mercat municipal fins l'Ajuntament; i tots junts gaudírem del dinar de germanor al parking del Camí de l'Algar. Finalment, iniciàrem la tornada de banderes amb el nostre himne del "Ida y Vuelta" al Casal Fester.

























































EMISSIÓ EN DIRECTE