Avisos
Actualment sense incidencies

domingo, 4 de octubre de 2015

Programació Festes

DIVENDRES, DIA 19 D’AGOST:
20.30 h, PRESENTACIÓ DELS CARTELLS DE FESTES, a la plaça de l’Aigua. 

DISSABTE, DIA 3 DE SETEMBRE:
12.00 h, Partits de FUTBOL SALA INFANTIL. 
16.00 h, INICI del Torneig 24 h de FUTBOL SALA de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, al Pavelló Municipal dels Esports. 

DIUMENGE, DIA 4 DE SETEMBRE: 
18.00 h, FINAL del Torneig 24 h FUTBOL SALA, al Pavelló Municipal dels Esports. 

DIVENDRES, DIA 9 DE SETEMBRE: 
20.30 h, CONCERT DE MÚSICA FESTERA a càrrec de la Banda de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella i de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense, al Palau Altea Centre d’Arts. 
*Accés lliure i gratuït, limitat a l’aforament del local. 

DISSABTE, DIA 10 DE SETEMBRE: 
20.00 h, SOPAR DE CÀRRECS I BALL, a l’aparcament de l’Algar. 

DIUMENGE, DIA 11 DE SETEMBRE: 
17.30 h, ESCENIFICACIÓ de l’arribada de la Imatge del Santíssim Crist del Sagrari a la Badia d’Altea, a càrrec del Grup de Teatre Pla i Revés, a la Platja de la Roda. A continuació, ROMERIA DEL SANTÍSSIM CRIST DEL SAGRARI, des de la Platja de la Roda fins a l’Església Parroquial de Nostra Sra. del Consol, amb el següent itinerari: carrer Sant Pere, la Mar, Pescadors, Empedrat, Salut, Carreta, Remeis, Portal Nou, Betlem, Fondo, Consol, Jesús i plaça de l’Església. 

A partir de les 18.30 h (una vegada finalitzada la romeria), MISSA DEL RESCAT, cantada pel Dúo Bach Grup Musical. 

DEL DIMECRES 14, FINS AL DIJOUS 22 DE SETEMBRE: 
20.00 h, SOLEMNE NOVENARI en honor al Santíssim Crist del Sagrari, al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol. 
*Excepte el dissabte dia 17 que serà a les 18.00 h. 
Oficiades per: 
Dimecres 14: D. Enrique Jordà Pascual. 
Dijous 15: D. Gonzalo Martín Rubio. 
Divendres 16: D. Alberto Sirvent Carbonell. 
Dissabte 17: D. Pablo Cremades Socorro. 
Diumenge 18: D. Vicente Martínez Agulló. 
Dilluns 19: D. Miroslaw Karol. 
Dimarts 20: D. Pedro Crespo Ziscar. 
Dimecres 21: D. José Abellán Martínez. 
Dijous 22: D. Ramón Belda Díez. 

DISSABTE, DIA 17 DE SETEMBRE: 
20.30 h, PRESENTACIÓ DE VESTITS, entrega de ceptres, banderes i armes als i les Càrrecs Festers i Festeres de les Festes, presentació de la Cort d’Honor i coronació de les Reines de les Festes al Palau d’Esports Vila d’Altea. 
*Accés lliure i gratuït, limitat a l’aforament del local. L’obertura de portes del recinte tindrà lloc a partir de les 20.00 h. 

00.00 h (matinada del diumenge), BALL DE CÀRRECS FESTERS, a la zona exterior del Palau d’Esports Vila d’Altea. 

DIUMENGE, DIA 18 DE SETEMBRE: 
11.00 h, OFRENA DE FLORS. Concentració a la plaça Jose M. Planelles, d’autoritats, càrrecs festers, Federació de Moros i Cristians, representació de les festes populars, associacions d’Altea i públic en general per a l’acte de l’Ofrena de Flors i desfilada fins al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol, acompanyats per les colles de Dolçaines i la Banda de Música. 
Disparament de 21 salves en honor a la Verge del Consol. 

12.00 h, MISSA SOLEMNE EN HONOR DE NOSTRA SRA. DEL CONSOL, cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense. 

DIJOUS, DIA 22 DE SETEMBRE: 
21.00 h, ASSAIG GENERAL DE LES AMBAIXADES DE MOROS I CRISTIANS, a la plaça de l’Església. 

22.00 h, NIT DE SALUDES 

DIVENDRES, DIA 23 DE SETEMBRE: 
13.00 h, ANUNCI OFICIAL DE FESTES amb volteig de campanes i disparament de morters. 

18.00 h, Tradicional ENTRADA DE LA MURTA, a càrrec de la Comissió del Crist, amb la participació de la Colla de Dolçaines, Sonats Batucada d’Altea, el Grup de Danses Bellaguarda Tradicions, Bandeta Jove d’Altea, animació de papallones i moltes coses més. Recorregut: av. de la Nucia, pl. la Creu, Pont de Montcau, i av. Alt Rei En Jaume I. 

20.00 h, ENTRADA DE BANDES DE MÚSICA, des de la plaça de la Creu fins a la plaça Jose M. Planelles, i a continuació, IMPOSICIÓ DE BANDEROLES I PREGÓ DE FESTES, a càrrec d’en Jordi Borja i Sanz, de la Filada Templaris. En finalitzar el Pregó, totes les bandes interpretaran el pasdoble IDA Y VUELTA del compositor alteà Francisco Pérez Devesa, sota la direcció del mestre director de la Banda Simfònica de la SFA en Rafa Garrigós García. Seguidament, les filades es dirigiran en passacarrers a les seues respectives seus festeres. 

23.00 h, Obertura de la ZONA FESTERA a l’aparcament Basseta-Centre, que comptarà amb activitats durant totes les festes. 

00.00 h (matinada del dissabte), ENTRADETES. Concentració de les Filades de Moros i Cristians i la Comissió del Crist, per a iniciar les entradetes a l’avinguda de la Nucia, amb el següent itinerari: plaça de la Creu, Pont de Montcau, i av. Alt Rei En Jaume I. 

00.30 h (matinada del dissabte), TUMBALEA REVOLUTION la comunitat més gran de gent jove a escala nacional ens visita, formada pel millor equip d’animació, una veu espectacular, els DJ del moment, i el DJ invitat NÉSTOR GARCÍA, a més de regals, efectes especials, disfresses, màrqueting i moltes més sorpreses, a la zona festera, a l’aparcament Basseta-Centre.
 
DISSABTE, DIA 24 DE SETEMBRE: 
08.30 h, DIANA CRISTIANA, amb el següent itinerari: av. de la Nucia, av. València, Llavador, la Séquia, Pont de Montcau, av. Jaume I, Garganes, passeig Mediterrani, Gabriel Miró i pl. Jose M. Planelles. 

11.30 h, ALARDO I TIROTEIG. Concentració de Càrrecs Festers i Filades a la plaça de la Creu, per a pujar a la plaça de l’Església. 

13.00 h, AMBAIXADA MORA I RENDICIÓ CRISTIANA, a la plaça de l’Església. 

20.00 h, Espectacular ENTRADA MORA, amb el següent itinerari: C/ Filharmònica, C/ Pont de Montcau, av. Jaume I, C/ Raspall, finalitzant a la plaça dels Esports. 

00.00 h (matinada del diumenge), Actuació de la gran ORQUESTRA LA PATO, a la zona festera, aparcament Basseta-Centre

DIUMENGE, DIA 25 DE SETEMBRE: 
08.30 h, DESPERTADA, a càrrec de la Comissió de Festes del Crist. 

11.30 h, PASSACARRER. Concentració a la plaça de Jose M. Planelles d’Autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per la Colla de Dolçaines, la Banda de Música de la Federació Sant Blai, i la Banda de Música, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol. 

12.00 h, MISSA SOLEMNE EN HONOR DEL SANTÍSSIM CRIST DEL SAGRARI, al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol, oficiada per Francisco Bernabé Alfonso, i cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense. En finalitzar, actuació de la MUIXERANGA DE LA MARINA BAIXA a la plaça de l’Església. Acabat l’acte, passacarrers de totes les filades, càrrecs, junta de la Federació, Comissió de Festes i autoritats per a dirigir-se en comitiva fins a l’aparcament Basseta-Centre. 

14.00 h, Espectacular MASCLETADA des de l’aparcament Basseta-Centre, a càrrec de la Pirotècnia Vulcano. 

19.30 h, PASSACARRER. Concentració a la plaça Jose M. Planelles d’Autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per la Colla de Dolçaines, les bandes de música de la Federació Sant Blai, i la Banda de la Societat Filharmònica Alteanense, per a dirigir-se en comitiva cap a l’Església Parroquial. 

20.00 h, SOLEMNE PROCESSÓ en honor al Santíssim Crist del Sagrari i Sant Blai, per l’itinerari de costum. 

00.30 h (matinada del dilluns), Grandiós CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, a l’av. Juan Alvado, a càrrec de la Pirotècnia Vulcano. 
En finalitzar el castell, EXTRAORDINARI MUSICAL THE TALENT. Un espectacle dinàmic i sorprenent carregat d’impactes visuals i varietat de contingut, amb un gran elenc de ball i perfectament conjuntat, on tot succeeix de manera àgil i sense que el públic puga tindre ni un segon per a descobrir que va a succeir. Números mai vistos i veus de gran reconeixement en una nit espectacular, a la zona festera ubicada a l’aparcament Basseta- Centre. En acabar, DISCO-MÒBIL. 

DILLUNS, DIA 26 DE SETEMBRE: 
08.30 h, DIANA MORA, amb el següent itinerari: Costera dels Matxos, C/ Portal Vell, C/ Sol, C/ Alacant, C/ l’Empedrat, C/ la Mar, passeig Sant Pere, passeig Mediterrani, C/ Garganes, av. Jaume I i plaça Jose M. Planelles. 

11.00 h, PASSACARRER. Concentració a la plaça de Jose M. Planelles d’Autoritats, Càrrecs Festers, Reina de Festes i la seua Cort d’Honor, juntament amb la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, Comissió de Festes del Crist del Sagrari, acompanyats per la Colla de Dolçaines, la Banda de Música de la Federació Sant Blai, i la Bandeta Jove d’Altea, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol. 

11.30 h, MISSA SOLEMNE, en Honor a Sant Blai, Patró de la Federació de Moros i Cristians i de la Vila d’Altea, al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol, oficiada per Miguel Cano Crespo, i cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense. Finalitzada la celebració litúrgica, lectura de la nova Comissió del Crist 2023. 

12.00 h, ALARDO I TIROTEIG. Concentració de totes les filades a la plaça de la Creu, per a pujar a l’ambaixada, a la plaça de l’Església. 

13.00 h, AMBAIXADA CRISTIANA I RENDICIÓ MORA, a la plaça de l’Església. Acabat l’acte, passacarrers de totes les filades, càrrecs, juntament amb la Federació, Comissió de Festes i autoritats fins a l’aparcament Basseta-Centre.

14.00 h, MASCLETADA EXTRAORDINÀRIA amb motiu de la declaració de les Festes Majors d’Altea com a FESTES D’INTERÉS TURÍSTIC DE LA CV, des de l’aparcament Basseta-Centre, a càrrec de la Pirotècnia Tamarit. 

20.00 h, Espectacular ENTRADA CRISTIANA, amb el següent itinerari: C/ Filharmònica, C/ Pont de Montcau, av. Jaume I, C/ Raspall, finalitzant a la plaça dels Esports. 

00.00 h (matinada del dimarts), MACRO DISCO-MÒBIL, a la zona festera ubicada a l’aparcament Basseta-Centre. 

DIMARTS, DIA 27 DE SETEMBRE: 
08.30 h, DESPERTADA, a càrrec de la Comissió de Festes del Crist. 

11.30 h, PASSACARRER. Concentració a la pl. Jose M. Planelles d’autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per la Colla de Dolçaines i la Bandeta Jove d’Altea, per a dirigir-se en comitiva cap a l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc. 

12.00 h, MISSA DE DIFUNTS I ACCIÓ DE GRÀCIES, a l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc, cantada pel Cor Parroquial. Finalitzada la Missa, tindrà lloc la imposició de medalles a la nova Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari per al 2023. 
En finalitzar l’acte, PASSACARRER d’autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, i la nova Comissió de Festes del Crist 2023, des de la plaça del Convent, Pont de Montcau, av. Jaume I, finalitzant a la plaça Jose M. Planelles. 

16.00 h, VESPRADA INFANTIL, amb jocs, tallers i berenar, a l’aparcament Basseta-Centre. 

16.30 h, TORNADA DE LES BANDERES, amb desfilada des del C/ LLavador, av. Comunitat Valenciana, C/ Generalitat Valenciana, C/ Garganes, av. Jaume I i Pont de Montcau, fins a la seu de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, al Casal Fester, depositant cada Filada les banderes i finalitzant amb la interpretació de l’Himne Fester, el pasdoble IDA Y VUELTA. 

19.00 h, GRAN MUSICAL INFANTIL OGRO EL MUSICAL, tribut a SHREK, a l’aparcament Basseta- Centre. 

DIMECRES, DIA 28 DE SETEMBRE: 
18.00 h, Gran actuació a càrrec del DUO JAM i berenar, al Bar del Centre Social. 
*Accés lliure i gratuït, limitat a l’aforament del local. Activitats reservades per als nostres majors. 

DIVENDRES, DIA 30 DE SETEMBRE 
22.00 h, Festival Musical FESPORRAT, a l’aparcament Basseta-Centre. 
*Organitza Ajuntament d’Altea. 

DISSABTE, DIA 1 D’OCTUBRE 
APLEC DE LA COCA, lloc a definir. 
*Organitzen Regidories de Joventut i Festes de l’Ajuntament d’Altea. 

DIUMENGE, DIA 2 D’OCTUBRE 
10.00 h, II ENCONTRE DE BOLILLOS D’ALTEA PER A TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA, a l’av. Comunitat Valenciana. 
*Organitza l’Associació de Mestresses de Casa d’Altea. 

Nota: Del 23 al 26 de setembre a la zona festera podràs trobar un PUNT VIOLETA. 
Els organitzadors es reserven el dret d’alterar, modificar, augmentar o anul·lar, qualsevol acte d’aquest programa. 


BONES FESTES

EMISSIÓ EN DIRECTE