Avisos
Actualment sense incidencies

miércoles, 30 de septiembre de 2015

Èxit de visualitzacions de les Entrades

El regidor de Mitjans de comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber, ha mostrat hiu la seua satisfacció per la repercussió i bon acolliment que ha tingut la iniciativa de l'Ajuntament de retransmetre pel seu canal de Youtube les Entrades Mora i Cristiana de les passades Festes Patronals. Barber s'ha pronunciat així aquest matí després d'analitzar les dades de visualitzacions de tots dos esdeveniments, que aconsegueixen les 4.826 (a data d'aquest migdia). 
Cal destacar que l'Entrada Cristina, a data d'avui, compta amb 2.820 visualitzacions i la desfilada de les quals va tenir lloc el dissabte; mentre que la Mora, que es va celebrar dilluns passat, té 2.076 visualitzacions. També és de ressaltar la procedència de les visualitzacions, ja que s'han rebut des de llocs com: França, Regne Unit, Alemanya, Països Baixos, Argentina, Noruega, Itàlia, Bèlgica, Suècia, Estats Units, Suïssa, Canadà, Finlàndia, Bulgària, Mèxic, Perú, Ucraïna, Veneçuela.
En aquest sentit, l'edil ha volgut donar l'enhorabona a la Pibes Vídeo, que ha sigut l'empresa alteana contractada per l'Ajuntament per a la retransmissió de les desfilades. També ha volgut agrair el treball realitzat pels empleats municipals Toni Alós i Àngela Tecles, que van anar els responsables de la realització i locució de l'esdeveniment. 
Així mateix, Barber ha posat l'accent que “aquest nou projecte de l'Ajuntament ha tingut un import proper als 2.000 euros, enfront dels prop de 10.000 euros que va costar l'any passat, quan se li va encarregar a una televisió de fora d'Altea. El que ve a demostrar que es poden dur a terme iniciatives amb un cost més reduït i comptant amb empreses alteanes”. 
Finalment, el regidor ha anunciat que “donat el bon acolliment que ha tingut aquesta experiència com a projecte pilot, des de l'Ajuntament ja estem treballant per a tornar a desenvolupar-ho l'any que ve, d'una manera més àmplia per a arribar al major nombre d'espectadors possible”.”.

EMISSIÓ EN DIRECTE