El president de Sarraïns ha rebut el guardo de campions
La campanya “La Reconquesta del Vidre” recupera 9.500 kg d'envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians; així ho han donat a conéixer aquest mateix matí *Ecovidrio, entitat encarregada de la gestió del reciclatge i la regidoria de Festes, regida per Vicent Ripoll.

La Reconquesta del Vidre és una iniciativa posada en marxa per *Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d'envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Altea. Durant les festes del passat mes de setembre es van recuperar 9.500 kg d'envasos de vidre equivalent a 36.100 envasos, en els contenidors assignats a la campanya.

Això ha suposat un increment del 61% respecte al 2017. Amb aquesta xifra, actualment Altea se situa en la segona posició del rànquing, en reciclar cada fester 12,4 kg d'envasos de vidre, a l'espera de conéixer els resultats de la resta de poblacions participants.

D'altra banda, la *filà guanyadora del sorteig del *miniglú i el lot de productes envasats en vidre és la *Companyia *Sarraïns. Amb aquest gest *Ecovidrio premia l'esforç realitzat per a aconseguir unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

El vidre que es deposita en els contenidors es recicla al 100% i s'utilitza per a la fabricació de nous envasos, de forma indefinida i sense perdre les propietats originals

Publicar un comentario

 
Top