Avisos
Actualment sense incidencies

domingo, 4 de octubre de 2015

Museu Fester



En aquestes vitrines podran vorer més d’un centenar de vestits, cedits pels seus propietaris, que han format part dels protagonistes de la nostra Festa de Moros i Cristians en Honor del nostre Sant Patró, Sant Blai

Zona 1 - Passadís: Col·lecció dels originals dels car- tells de Festes, tant d’autors novells com a consagrats: Azorín, Cuadrado, Marc Abel, Schlotter, Gil Martin.

Zona 2
- Pre-sala: Vitrines amb els regals de l’Associació de Moros i Cristians, així com a vestits de Càrrecs Moros i Cristians. Imatge de Sant Blai i patró de la Festa.

Zona 3
- Museu. En les distintes vitrines podrà gaudir dels vestits dels distints Càrrecs Festers: Reis, Ambaixadors, Abanderats i Alferes. A més d’una col·lecció pictòrica donada a lla Federació.

Vàries maquetes dels Castells de les Ambaixades i Altea; i un apartat dedicat als elements de la Festa: Arcabussos i les banderes i penons de les Filaes que formen part de la nostra Festa.

Això no és més que un menut exemple de tot el que veure i viure als carrers d ‘Altea, durant les Festes de Moros i Cristians, al 4t cap de setmana de setembre.

Música, color, olor de pólvora, estendards... una recreació història que porta a Altea als seus orígens, celebrant la Reconquesta de la Vila.



Horaris
Dilluns a divendres, Excepte festius
10.30h a 13.30h i de 17.00h a 21.00h.

Entrada lliure


EMISSIÓ EN DIRECTE